zondag, januari 29, 2006

26 sept 05, nieuwe bouwaanvraag

De plannen voor de bouwaanvraag zijn aangepast, rekening houdend met een bouwdiepte van 17 meter.

Er werd uiteindelijk gekozen voor een kleinere garage met de inrit opzij.

De plannen zijn nu klaar voor ondertekening en kunnen terug bij het gemeentebestuur ingediend worden om zo bij het bouwaanvraagdossier gevoegd te worden.

de bouwheer:

Beslist !
Na lang nadenken, het wikken en wegen van alle mogelijke voor- en nadelen, hebben we dan gisteren toch beslist. Dieper dan 17 meter zullen we in Blaasveld wellicht nooit mogen bouwen...
Aangezien we, wat het huidige plan betreft, over het meeste eens waren (dat verhoogde bureau bvb....), hebben we getracht te blijven bij een variatie op dit plan. Er waren grosso modo twee mogelijkheden :
- ofwel behouden we de dubbele garage, en dit betekent dat de ontbijthoek wordt ingekort
- ofwel behouden we de ontbijthoek, en dit betekent dat de garage wordt ingekort.

We hebben gekozen voor een zo groot mogelijke leefruimte, en dus het behoud van de ontbijthoek, en dit betekent dat de dubbele garage sneuvelt. De garage komt in verticale stand en wordt toch nog zo groot mogelijk gehouden (we hebben dus een soort anderhalve garage).

Gisteren hebben we een paar praktische tests bij onze architect uitgevoerd: letterlijk dan, hebben we getest hoe we in - en uitrijden met een grote wagen in zo'n garage. En na deze tests hebben we beslist. Het wordt dus het plan met behoud van ontbijthoek en gewijzigde garage.

Nu terug naar Blaasveld...

Geen opmerkingen: