vrijdag, januari 27, 2006

De bouwgrond




Blaasveld ? Waar ligt da ?

Maar waar precies ligt Blaasveld ?

Blaasveld is een kleine kern binnen de gemeente Willebroek. Willebroek zelf, behoort samen met Klein Brabant en de Rupelstreek tot het prachtige Rivierenland, een idyllisch waterlandschap bekend uit de VRT-serie "Stille Waters". De talrijke natuur- en recreatiedomeinen betekenen daarom niet dat u hoeft in te boeten aan mobiliteit, integendeel. Willebroek bevindt zich op het kruispunt van de as Antwerpen - Brussel met de gewestweg Sint-Niklaas - Mechelen. Daardoor bereikt u de Brusselse of Antwerpse ring in minder dan 20 minuten.

Het grootwarenhuis, treinstation, sportcomplex en ziekenhuis liggen op minder dan 10 minuten rijden van de Jan Willemstraat. De (peuter) school is onze gebuur : de Tuimelaar. De eerste jaren zitten we dus goed. Hopelijk hebben ze intussen al geleerd hoe ze de bel tijdens de vakantieperiodes moeten afzetten.





Verkocht

Met een stuk papier en balpen, en na ettelijke keren bankrekening te hebben nagekeken, maakten we een afspraak met de eigenaar. Deze keer gingen we buiten met een ondertekende "compromis" voor een "bouwgrond". We waren "eigenaar" van een bouwgrond ! Jan Willemstraat 12, 2830 Willebroek. Oefen maar al! Zoeken hoeft niet : klik gewoon hier.

Het bouwperceel zelf is ca. 886 ca groot.






Te Koop

Het zal nu wellicht al ruim een jaar geleden zijn dat we enkel terreinen gingen bekijken in een nieuwe verkaveling in Blaasveld (Willebroek). Al zeer vlug bleek het terug de zoveelste ontgoocheling: het enige interessante bouwperceel lag te dicht bij de diepvriesinstallatie van de plaatselijke GB supermarkt, de andere percelen waren wel zeer, zeer klein, en tenslotte bleek na enige tijd alles te zijn ingepalmd door een sleutel-op-de deur firma.Terug naar af, voor de zoveelste keer .... Maar bij het wegrijden passeerden we plots een terrein met daarop een bordje 'TE KOOP'. Bellen dan maar ? Zo gezegd, zo gedaan.

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.